Lehet ingyenes a lomtalanítás?Ez egy teljesen érthető kérdés, hisz egyáltalán nem megszokott, hogy valaki ingyen nyújtson olyan szolgáltatást, amiért mások komoly pénzeket is elkérhetnek. Természetesen a lomtalanítást mi sem vállaljuk minden esetben ingyenesen, de garantáltan a legjobb árajánlatot kapja tőlünk!

A fenti leírásból következik, hogy nem vállalunk olyan lomtalanításokat, ahol szinte csak szemét van, vagy építési törmelék, ilyesmi. Mivel akkor 100% biztos, hogy veszítenénk a munkán, és ezt nyilván senki sem várhatja el tőlünk. Természetesen nem biztos, hogy minden esetben nyerünk az ön holmiján, de ezt a kockázatot vállaljuk, amennyiben úgy ítéljük meg.

Azokon a tárgyakat, amiket ingyen adunk oda pénzt nem keresünk, viszont miénk lehet az érzés, hogy megint tudtunk valakinek segíteni. Lehet, hogy ez banálisan hangzik kívülállóként hallgatva, de csak egyszer adjon valamit ingyen és önzetlenül egy rászorulónak és azonnal meg fogja érteni miről beszélek..

A teljes munkafolyamat tehát a következőképpen alakul szinte minden esetben:

  • Egyeztetünk önnel telefonon, hogy el tudjuk dönteni van-e értelme kimenni felmérni a munkát
  • A megbeszélt időpontban (pontosan!) kimegyünk, ott bejárva a helyszínt felmérjük a szállító jármű, és a munkaerő igényét a lomtalanításnak.
  • Következő alkalommal már autóval (néha konténerrel), és emberekkel érkezünk, felpakoljuk a dolgokat, amit úgy látunk egyből a szeméttelepre visszük, a többit a raktárunkba.
  • Összetakarítjuk a lomtalanított helységeket, a pakolás során keletkezett szeméttel együtt, a járdát és az udvart sem hagyjuk mocskosan.
  • Elköszönünk, és már túl is van az egészen.

 

Amit garantálni tudunk, az a gyors pontos munkavégzés, alapos takarítás, rugalmas időpont meghatározás (hétvégén is dolgozunk).

Minden hozzánk fordulót visszahívunk, még akkor is ha nem vállaljuk a lomtalanítását!

 

Kérjen visszahívást, ne habozzon! Nem kerül semmibe.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Értékeld az oldalt kérlek!
Rating: 4.4/5 (12 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 13 votes)
Lehet ingyenes a lomtalanítás?, 4.4 out of 5 based on 12 ratings
Kulcs-szavak: , , , , ,
Kategóriák: Budapesti lomok, Ingyenes Lomszállítás, Lomtalanítás Budapesten